Nevjerovatni Unski slapovi

Slapovi Une su prirodna vrijednost koje između ostalih krase i ovaj dio Nacionalnog parka i izazivaju vas na ugodnu šetnju šumskim putem od Dvoslapa do Troslapa (2km). Ovdje se nalazi smještajni kapaciteti (apartmani, sobe i mali kamp), ugostiteljska ponuda, seosko domaćinstvo, eko selo, suvenirnica, servis za najam plovila i bicikala a nudi se mogućnost vožnje lađom po rijeci Uni. Obzirom da se u blizini ulaza br. 6 nalaze baze većine rafting agencija, moguće je dogovoriti uslugu vožnje rijekom Unom u raft i kajak čamcima odnosno adrenalinske avanture najatraktivnijim rafting i kajak dionicom kroz Nacionalni park Štrbački buk – Lohovo.

Zašto posjetiti Lohovo?

Ako ste u potrazi za zabavnim, uzbudljivim i izazovnim pustolovnim aktivnostima na otvorenom, ne tražite dalje. Možete doživjeti nezaboravne aktivnosti na otvorenom i istraživati. 

17 dan rijeke une (1)

Dvoslap i Troslap

Najveličanstveniji slapovi na svijetu ne moraju biti i najviši. Takva priča dolikuje Lohovu koje je okruženo prirodom i slapovima koje ga upotpunjuju. Rijeka Una koja je okružena netaknutom šumom čini savršenu lokaciju za nezaboravne uspomene.

nationalparkuna_16160544371589284875

Gastronomija

Idealan odmor je idealan ukoliko imate priliku da u isto vrijeme uživate u ljepotama prirode i bogatim ukusima gastronomske ponude. Lohovo vam nudi tu mogućnost.

lohovo-planinarenje

Pješačenje i šetnja

Lohovo predstavlja pogodno mjesto za sve ljubitelje prirode, istraživače i sve one koji su spremni na nove izazove. Prihvatite izazov, upustite se u ugodnu šumsku šetnju i upoznajte prirodu.

a boat trip for a guy and a girl along the canals and bays of the river overgrown with wild willows

Vožnja unskim lađama

Ostanite očarani ljepotom, dozvolite rijeci Uni da ispriča svoju priču. Plovite rijekom na lađi dok posmatrate prirodne slapove i uživate u gastronomskim ponudama.

kids-playing-on-the-playground-at-the-park-2021-08-29-20-41-31-utc

Zabava za najmlađe

Putovanje bez djece nije zanimljivo, iz tog razloga pripremili smo za vaše najmlađe dječiju igraonu koja se nalazi odmah pored restorana i sadrži tobogane, ljuljačke i mnogo drugog zanimljivog sadržaja kako bi i oni mogli uživati u bezbrižnoj igri.

uskor

Ulaz u park br. 4 - Račić

Ulaz nije u funkciji.

PRIDRUŽITE NAM SE

Spremni otkriti novu avanturu?